OFFERTE OP AFSTAND
Hoe completer de informatie, hoe beter wij een offerte kunnen opstellen.

Offerte op afstand

Let op!
I.v.m. de enorme vraag naar zonnepanelen, hebben wij ons werkgebied moeten verkleinen. Wij monteren (particulier) alleen in de volgende woonplaatsen:


Fijnaart, Heijningen, Klundert, Kruisland, Noordhoek, Noordschans, Oudenbosch, Oudemolen, Oudgastel, Stampersgat, Standaardbuiten, Tonnekreek, Zevenbergen, Zwingelspaan.

Wanneer u het formulier rechts op deze pagina heeft ingevuld zullen wij u binnen 5 werkdagen een offerte toesturen dat gebaseerd is op uw doorgegeven gegevens. Deze offerte is 30 dagen geldig. De prijs die genoemd wordt, is exclusief BTW, omdat u sinds januari 2023 geen BTW meer hoeft te betalen.*

De aangeboden offerte geeft u een indicatie voor uw zonnepanelensysteem dat door ons volledig wordt gemonteerd. Let wel op dat uw offerte onder voorbehoud is van onvoorziene zaken die naar voren kunnen komen tijdens de technische schouw.

Nadat u de offerte heeft geaccepteerd moet u rekening houden met een montagetermijn van 3-4 maanden**. Voor die tijd zal er een technische schouw worden ingepland om het werk naar volledigheid op te nemen en eventuele wijzigingen te bespreken.

* Onder bepaalde voorwaarden
**Afhankelijk van de beschikbaarheid van de materialen

Vul hieronder uw gegevens in

Plaats*
Fijnaart
Heijningen
Klundert
Kruisland
Noordhoek
Noordschans
Oudenbosch
Oudemolen
Oudgastel
Stampersgat
Standaardbuiten
Tonnekreek
Zevenbergen
Zwingelspaan
Type dak*
Schuin pannendak
Staalplatendak
Plat dak
Anders
Type systeem*
Serie-geschakeld (GoodWe)
Paralellgeschakeld (SolarEdge)
Micro-omvormers (Enphase)
Op advies van Agrozon

* verplichte velden.