Wattkraft size 03235

Slimme thuisbatterij

Een thuisbatterij toevoegen aan je zonnepanelensysteem biedt tal van voordelen. Het stelt je in staat om de opgewekte zonne-energie die niet onmiddellijk wordt gebruikt, op te slaan voor later gebruik, waardoor je zelfvoorzienend wordt en minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet. 

Een thuisbatterij biedt niet alleen zelfvoorzienendheid en onafhankelijkheid, maar kan ook helpen bij het balanceren van het energiegebruik, het verminderen van piekbelastingen op het elektriciteitsnet en het bieden van noodstroom tijdens stroomuitval. Het is een slimme en duurzame aanvulling op jouw zonnepanelensysteem, waarmee je het maximale uit je groene energieopwekking kunt halen en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

De toekomst begin nu!

De BTW centrale

BTW teruggave thuisbatterij

Iedereen die met de batterij energie gunstig inkoopt en duurder verkoopt kan de btw op de aanschaf van de thuisbatterij terug vragen. Via onderstaande knop kunt u een gratis check doen of de btw eenvoudig terug vragen door het formulier in te vullen.

De btw teruggave wordt na het indienen geheel voor u verzorgd.

icoon huis

Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet

Met een thuisbatterij kun je jouw eigen groene energie opslaan en gebruiken wanneer dat nodig is, waardoor je minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet en mogelijk minder energie van de energieleverancier hoeft af te nemen.

icoon grafiek

Optimalisatie van energiegebruik

Een thuisbatterij helpt om de piek- en daluren van je energieverbruik in balans te brengen. Je kunt energie opslaan wanneer deze goedkoop is en deze gebruiken wanneer de energieprijzen hoger zijn, wat kan leiden tot besparingen op je energierekening.

icoon batterij

Energieopslag voor later gebruik

De thuisbatterij slaat overtollige zonne-energie op die overdag wordt gegenereerd en je kunt deze later gebruiken wanneer de zon niet schijnt, zoals 's avonds of op bewolkte dagen.

Interesse?

Ontdek de voordelen van het Huawei LUNA2000 batterijsysteem en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een persoonlijk adviesgesprek of een offerte op maat.

Samen zetten we een stap in de richting van een duurzamere toekomst en een energieonafhankelijk bestaan.

Accu

Vul hieronder uw gegevens in

Logo