Wattkraft size 03235


Offerte op afstand

Binnen 5 werkdagen een offerte in je e-mailbox.

offerte aanvragen

Adviesgesprek op locatie

Binnen 14 werdagen een afspraak bij jou op locatie.

Afspraak aanvragen

Uw Partner voor zonnepanelen

Agrozon is een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen en installeren van zonnepanelen installaties. Onze prioriteit is om elke installatie volledig naar de tevredenheid van de klant te leveren. Zonnepanelen zijn altijd een goede investering, met zonnepanelen op het dak wordt uw huis meer waard, bespaart u energiekosten en spaart u het milieu.

De terugverdientijd van de investering is per situatie verschillend. Dat heeft te maken met de capaciteit van het systeem en uw energieverbruik. Ook de kosten van een installatie spelen een rol. Als totaalleverancier kunnen wij de zonnepanelen tegen een scherpe prijs aanbieden. Daardoor is het al mogelijk om uw investering vanaf 5 jaar terug te verdienen. Tijdens ons adviesgesprek berekenen we nauwkeurig de terugverdientijd voor uw persoonlijke situatie.

Kies Agrozon voor ervaring, op maat gemaakte oplossingen, kwaliteit en betrouwbaarheid

icoon moersleutel

Weinig tot geen onderhoud

Zonnepanelen hebben in het algemeen weinig onderhoud nodig. Door de schuine hoek van de panelen spoelt de regen het meeste vuil van een installatie af. De panelen zijn ook beschermd met een coating, dat een vuilafstotende werking heeft.

icoon huis met stroom

Veel lagere energierekening

Je kiest voor zonnepanelen, omdat je een lagere energierekening wilt hebben. Vanaf het moment dat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd zal je het merken aan de meterstanden.

icoon grafiek

Absolute meerwaarde voor je woning

Wat opvalt is dat woningen met zonnepanelen gemiddeld duurder zijn dan woningen zonder zonnestroomsysteem. Voor zonnepanelen is een significant prijseffect gevonden van 2,56% op de woningwaarde

Zonnepanelen op een woning

Doe-het-zelfpakket

Voor de handige doe-het-zelver die streeft naar een nog snellere terugverdientijd, bieden wij zelfbouw zonnepanelensets aan. Met deze sets kunt u zelf, met behulp van eenvoudige instructies van ons en/of video's beschikbaar op internet, de zonnepanelen in elkaar zetten en installeren.

Logo