Wattkraft size 03235

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact en streven ernaar om onze klanten uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden van onze zonnepanelensystemen. Als u het waardeert dat wij bij u op gesprek komen om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, dan plannen wij graag een vrijblijvend adviesgesprek met u in. Tijdens dit gesprek gaan we niet alleen in op de technische aspecten van zonnepanelen, maar ook op uw specifieke situatie en wensen.

Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken en uw vragen te beantwoorden. Het adviesgesprek omvat verschillende onderwerpen, waaronder het berekenen van de benodigde capaciteit van het zonnepanelensysteem, de beoordeling van uw dak en het legplan, het bespreken van de route van de bedrading en de optimale plaatsing van de omvormer, de keuze van materialen die het beste bij uw situatie passen, de berekening van de terugverdientijd van de investering, het controleren van de energiemeter, en het verstrekken van informatie over beschikbare subsidies en regelingen. Als laatste ontvangt u een voorlopig prijsvoorstel.

Indien u besluit om niet in te gaan op ons aanbod, hanteren wij strikte privacyprincipes en worden uw gegevens volgens de geldende privacywetgeving verwijderd. Na het adviesgesprek sturen wij u binnen 5 werkdagen een gedetailleerde offerte. Bij acceptatie van de offerte dient u rekening te houden met een montagetermijn van 2-3 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van materialen. Wij streven naar een efficiënte en hoogwaardige installatie, waarbij eventuele vertragingen proactief met u worden gecommuniceerd. Ons doel is om u snel te voorzien van een duurzaam en kwalitatief zonnepanelensysteem, zodat u op korte termijn kunt profiteren van groene energieopwekking.

Vul hieronder uw gegevens in

* verplichte velden.

Logo