Wattkraft size 03235

Doe-het-zelfpakketten

Voor de handige doe-het-zelver die streeft naar een nog snellere terugverdientijd, bieden wij zelfbouw zonnepanelensets aan. Met deze sets kunt u zelf, met behulp van eenvoudige instructies van ons en/of video's beschikbaar op internet, de zonnepanelen in elkaar zetten en installeren.

Een belangrijke voorwaarde voor deze zelfbouwsets is dat u zelf verantwoordelijk bent voor het ophalen van de materialen. Dit kan op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 uur en 15.00 uur. Op die manier bieden wij u de flexibiliteit om de benodigde componenten op een tijdstip dat u uitkomt te verkrijgen.

Vul de persoonlijke gegevens in het formulier hiernaast in en geef in uw bericht aan naar welke specifieke installatie u op zoek bent. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij binnen 10 werkdagen een offerte voor de zelfbouw zonnepanelenset naar u sturen.

Indien u akkoord gaat met de offerte, ontvangt u van ons een bericht met details over wanneer en waar u de benodigdheden voor uw zonnepanelensysteem kunt komen ophalen. Deze stapsgewijze aanpak biedt niet alleen de mogelijkheid om kosten te besparen door zelf te bouwen, maar zorgt er ook voor dat u zelf de regie heeft over het gehele proces. Wij ondersteunen u met gedetailleerde instructies en begeleiding om ervoor te zorgen dat uw zelfgebouwde zonnepanelensysteem optimaal functioneert en bijdraagt aan uw duurzame energievoorziening. Wij staan klaar om u te assisteren bij elke stap van het proces, en kijken ernaar uit om u te voorzien van een zelfgebouwd zonnepanelensysteem dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Agrozon, ook voor de handige doe-het-zelver

Vul hieronder uw gegevens in

* verplichte velden.

Logo