Wattkraft size 03235

Offerte op afstand aanvragen

Wanneer u het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invult, streven wij ernaar u binnen een termijn van 5 tot 10 werkdagen een uitgebreide offerte toe te sturen. Deze offerte is zorgvuldig samengesteld op basis van de verstrekte gegevens en heeft een geldigheidsduur van 30 dagen. Houd er rekening mee dat het vermelde bedrag in de offerte exclusief BTW is, aangezien u sinds januari 2023 onder bepaalde voorwaarden geen BTW meer hoeft te betalen.*

De aangeboden offerte dient als een waardevolle indicatie voor het zonnepanelensysteem, inclusief volledige montage door ons toegewijde team. Het is echter van belang te benadrukken dat de offerte onderhevig is aan mogelijke onvoorziene omstandigheden die aan het licht kunnen komen tijdens de technische inspectie.

Na acceptatie van de offerte kunt u rekening houden met een montagetermijn van 2 tot 3 weken.** Voorafgaand aan de montage wordt een technische inspectie ingepland om de volledigheid van het werk te waarborgen en eventuele aanpassingen te bespreken.

Wij willen u erop wijzen dat de daadwerkelijke montagetermijn afhankelijk is van de beschikbaarheid van de benodigde materialen. Ons streven is om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn, waarbij eventuele vertragingen proactief met u worden gecommuniceerd. Ons doel is om uw zonnepanelensysteem efficiënt en met de hoogste kwaliteitsnormen te installeren, zodat u snel kunt profiteren van duurzame energieopwekking.

* Let op: dit geldt onder specifieke voorwaarden.
** Wij doen ons uiterste best om de montagetermijn te handhaven, maar deze kan variëren op basis van de beschikbaarheid van materialen en andere factoren.

Vul hieronder uw gegevens in

Type dak *
Golfplaten dak
Staalplaten dak
Schuin pannendak
Anders
Type systeem *
Serie-geschakeld (GoodWe)
Paralellgeschakeld (Solar Edge)
Op advies van Agrozon

* verplichte velden.

Logo