Wattkraft size 03235

Zakelijk vrijblijvend adviesgesprek

Als u interesse heeft in zonnepanelen, een energieopslagsysteem, een energiemanagementsysteem of een laadoplossing dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wanneer u een aanvraag doet voor een adviesgesprek, nemen wij het initiatief om vrijblijvend bij u langs te komen en samen met u de mogelijkheden te verkennen. Met onze uitgebreide ervaring in het installeren van systemen bij diverse bedrijven, streven wij ernaar om u een advies op maat te bieden, gekoppeld aan een passende prijs.

Tijdens het adviesgesprek behandelen we diverse belangrijke onderwerpen om ervoor te zorgen dat het voorgestelde systeem perfect aansluit bij uw zakelijke behoeften:

1. Uitrekenen benodigde capaciteit: We analyseren en berekenen de optimale capaciteit op basis van uw energiebehoeften.

2. Keuze materialen: Samen bespreken we de materialen die het beste passen bij uw specifieke situatie en eisen.

3. Berekening van de terugverdientijd: We presenteren een gedetailleerde berekening van de verwachte terugverdientijd van uw investering.

4. Check energiemeter: We controleren uw energiemeter om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor het nieuwe systeem.

5. Subsidies en regelingen: We informeren u over eventuele beschikbare subsidies en regelingen die uw investering aantrekkelijker kunnen maken.

6. Voorlopig prijsvoorstel: Na een grondige analyse presenteren we een voorlopig prijsvoorstel dat rekening houdt met alle besproken aspecten.

Na het adviesgesprek ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen een gedetailleerde offerte. Bij acceptatie van de offerte moet u rekening houden met een montagetermijn van 2-4 weken*, waarbij de daadwerkelijke termijn afhankelijk is van de beschikbaarheid van de benodigde materialen. Wij streven ernaar om u een uitstekende service te bieden en eventuele vertragingen proactief met u te communiceren, zodat u binnen afzienbare tijd kunt genieten van uw duurzame zonnepanelensysteem.

*Houd er rekening mee dat de montagetermijn afhankelijk is van de beschikbaarheid van materialen.

Vul hieronder uw gegevens in

Kies je product(en) *
Logo