Wattkraft size 03235

Kies Agrozon voor ervaring, op maat gemaakte oplossingen en kwaliteit.

Onze organisatie, een jonge en proactieve onderneming, is gespecialiseerd in het vakkundig installeren van zonnepanelen met een passie voor het leveren van hoogwaardige installaties voor duurzame energieopwekking. Wat ons onderscheidt, komt tot uiting in de zorgvuldige keuze van materialen, de nauwgezette uitvoering van de montage en de uitstekende service en garantie die we bieden.

Wij koesteren het belang van direct contact met onze klanten en nemen het gehele traject, van advies tot installatie, in eigen beheer. Deze aanpak stelt ons in staat om een persoonlijke benadering te hanteren en ervoor te zorgen dat de behoeften van onze klanten volledig worden begrepen en vervuld.

Agrozom

Onze diepgewortelde overtuiging in een duurzame wereld drijft ons voortdurend om nieuwe producten en innovatieve technieken te verkennen en te integreren ten behoeve van onze klanten. Wij geloven dat we in staat moeten zijn om zelf onze energie op te wekken en streven ernaar deze visie te verwezenlijken door voortdurend op zoek te gaan naar duurzame oplossingen.

Of het nu gaat om de keuze van hoogwaardige materialen, de zorgvuldigheid in de montage of de inzet voor een duurzame toekomst, wij zijn vastbesloten om een vooraanstaande rol te spelen in de bevordering van groene energie. Door voortdurend te innoveren en de nieuwste ontwikkelingen te omarmen, blijven we onze klanten voorzien van toonaangevende zonne-energieoplossingen. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een op maat offerte.

Ben

Ben

Eigenaar

Robin2

Robin 

Eigenaar

Jan

Jan

Operationeel manager

Dennis

Dennis 

R&D Engineer

Femke

Femke

Personeelszaken

Ricardo

Ricardo

Werkvoorbereider

Ries

Richard

Inkoper

Marjet

Marjet

Administratief medewerker

Lins

Lins

Administratief medewerker

Sanne

Sanne

Verkoop Adviseur

Jolanda

Jolanda

Service

Jelle

Jelle

Hoofdmonteur

Alec

Alec

Hoofdmonteur

Jeff

Jeffrey

Magazijn Beheerder

Logo