WIJ ZIJN AL MEER DAN 10 JAAR
Totaalinstallateur van zonnepanelen voor bedrijven, verenigingen  en scholen
WIJ ZIJN GOED IN

Het installeren van complete zonneparken.

Wij zijn totaalleverancier van zonne-energie installaties voor het MKB, de agrarische sector, verenigingen en scholen. Daarmee helpen we u te besparen op uw energierekening en te investeren in een schoner milieu.

We informeren u over de SDE subsidie en helpen u met de aanvraag hiervan. Ook kijken we samen met u of u in aanmerking komt voor de Energie Investerings Aftrek.

Totaalleverancier betekent dat we verantwoordelijk zijn voor het complete traject van eerste aanvraag tot oplevering. Degene die bij u langskomt voor het oriënterend gesprek, is ook aanwezig bij het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen op het netwerk. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar advies.

Wij nemen het volledige elektrotechnische gedeelte voor u uit handen. En voeren eventuele aanpassingen uit in eigen beheer. Ook daar heeft u geen omkijken naar.

Onze persoonlijke service is ons handelsmerk. De materialen die wij gebruiken zijn van A-kwaliteit en hebben tot 30 jaar garantie. 

SDE + SUBSIDIES

Voor groot zakelijk is er een stimulering subsidie voor  duurzame energie. Deze subsidie maakt het mogelijk om een goede investering te doen in duurzame energie.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen
Ja, ik wil een adviesgesprek aanvragen

Specialist in het plaatsen van zonnepanelen.